Het leek er op dat MSC toch iets gespannen aan de wedstrijd begon, het mooie combinatievoetbal van de afgelopen weken zagen we te weinig van terug.

Tevens bood Alcides goed weerstand, dat waren we ook niet gewend.

Na 10 minuten nog 0-0, de vele toeschouwers hadden de witte zakdoekjes al in de hand, maar toen begon MSC aan het E1-kwartiertje. Jefhta ontving de bal van Rens, hield hem prima vast, kaatste de bal naar Wiradj en speelde Guido mooi vrij, ging alleen op de keeper af en maakte hem koel af. 1-0. Dit gaf vleugels en via de vleugel ging Guido er vandoor, even een overstapje onderweg, speelde Wiradj goed aan en die kogelde de bal net onder de lat. 2-0.

Nu was het de beurt aan onze goalgetter, als je die even binnen de 10 meter van het doel even vrijlaat, dan weet je dat hij de 3-0 in de touwen schiet. Klasse Jefhta.

Ruststand 3-0.

In de 2e helft ging het spel over en weer. MSC speelde erg slordig, we zagen onze medespelers te vaak over het hoofd. Wel veel kansen, maar die werden slecht uitgespeeld.

Achterin met Rens, Remco en Daan werd er niet veel weggegeven, Wiradj (goede wedstrijd) verdeelde het spel, Stefan, Tristan, Jefhta en Guido om beurtelings voorin werden niet voldoende gevonden. Natuurlijk vergeten we Jurre niet, stond vandaag toch een aantal keren behoorlijk in de weg voor onze buren. Goed gekeept.

4 wedstrijden 12 punten, 33 voor 5 tegen, we zijn op de goede weg.

Volgende week naar SVMarknesse, dan moeten we wat scherper zijn dan vandaag.
 
 foto’s van Kees Veelo