Dat beide trainers de onderlinge duels serieus nemen blijkt wel uit het feit dat de trainer van Dwingeloo vorige week onze thuiswedstrijd tegen Hoogeveen E1 heeft aangegrepen om beide ploegen te komen bekijken. De sterke en zwakke punten van MSC en Dwingeloo waren dus vooraf bekend. Hoe mooi het affiche op voorhand ook leek, een aantrekkelijke wedstrijd is het helaas geen moment geweest. In de eerste helft werd nagenoeg ieder duel gewonnen door Dwingeloo, zonder dat zij tot grote kansen kwamen. Maar de enkele keer dat keeper Werner Pol moest optreden stond hij er ook. Ook verdedigers Thomas en Jochem waren direct bij de les en waren heer en meester achterin. De rest van de zwart-witten stond bijna apathisch op het veld en kwam iedere keer een stap te laat bij de bal. Halverwege de tweede helft mocht Elon een hoekschop nemen. Voor de wedstrijd had hij zich nog afgevraagd of de harde wind zou meehelpen als hij de bal wilde laten indraaien. Uitproberen maar. Zijn hoekschoppen zijn sowieso altijd gevaarlijk, maar deze werd door niemand aangeraakt en verdween ineens in het doel, 0-1.

Tijdens de rust heeft Marco erop gehamerd dat MSC veel feller de duels in moest gaan, anders zouden we absoluut in de problemen komen. Dit was gelukkig niet tegen dovemans oren gezegd. Vanaf dat moment werden bijna geen duels meer verloren. Maar kansen werden ook de tweede helft eigenlijk niet gecreëerd. Na een paar minuten blessuretijd floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. De wedstrijd was niet groots, maar als je ook dit soort moeilijke wedstrijden weet te winnen, dan heb je het gewoon goed gedaan jongens. De 3 punten zijn in de tas meegegaan naar Meppel. Halverwege de competitie staan we alleen aan kop in de 1e klasse, 1 punt voor op Hoogeveen E1 en 3 punten los van Dwingeloo E1. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen het fysiek sterke HH’97 E1. Aanvang, 09.00 uur.