Vanmorgen om 8.50 uur kwamen de ouders en spelers van MSC E2 bij McDonald’s bij elkaar om daarna af te reizen naar Zuidwolde waar JVZ E3 onze tegenstander zou zijn.Tijdens het wachten op elkaar kwamen een aantal spelers (lees de ouders) opgewonden de auto uit. Wat bleek, Elon, Wiradj en Jeftha hebben een uitnodiging gekregen om onder leiding van de KNVB tien keer te trainen met de meest getalenteerde E-pupillen uit de regio. Nadat we merkten dat de wangen van Cees Hanemaayer maar bleven gloeien kwam het verhaal eruit dat Jeftha ook nog eens is uitgenodigd door FC Zwolle om twee keer mee te trainen. Misschien mag hij daarna wel naar de voetbalschool. Vol trots en vertrouwen stapten we in op weg naar Zuidwolde. Vanaf het eerste fluitsignaal werden de meegereisde supporters weer getrakteerd op het vertrouwde spel. De mensen die de ontwikkelingen van de talenten van trainer Marco Schravemade volgen zien de spelertjes iedere week beter op elkaar ingespeeld raken. Bijna blindelings vinden zij elkaar en vele aanvallen gaan volgens vaste patronen. De tegenstander van vandaag had geen antwoord op ons spel met en zonder bal. Bij rust stond een keurige 1-4 tussenstand op het bord. Maar van een walk-over was absoluut geen sprake, daarmee zouden we JVZ tekort doen. Zij hebben een leuke ploeg voetballers die er af en toe snel uitkwamen met hun rappe vleugelspitsen. Maar aanvoerder Jochem was samen met Thomas heer en meester achterin. Elon verdeelde het spel op het middenveld. Jeftha, Daan, Jaimy en Wiradj waren aan de zijkanten een nachtmerrie voor de backs en Jordi en Bart-Jan stonden om beurten in de spits. De ballen die Werner als keeper te verwerken kreeg pakte hij prima. Zijn rol is wel eens onderbelicht, maar zonder Werner zou onze hartslag snel omhoog gaan. In de tweede helft kregen we hetzelfde beeld te zien. Dat is de grote winst de laatste twee wedstrijden, aangezien we een tegenstander nog wel eens in de wedstrijd lieten komen door ongeconcentreerd te voetballen na de rust. Ook de tweede helft werd met 1-4 gewonnen, zodat er na 50 minuten een 2-8 eindstand op het scorebord stond. Een keurige overwinning jongens. Waar gaat dit eindigen?? Volgende week de volgende proeve van bekwaamheid, thuis tegen Dwingeloo E1. Zij stonden tot vandaag op de tweede plaats. Een echter topper dus. Alle lezers zijn bij deze uitgenodigd om onze jongens aan te moedigen!!!