Wegens velden tekort moesten de jongens van Jacob (E3) verkassen naar veld 2b, Alcides terrein, en kon de wedstrijd tien minuten later dan gepland beginnen.

En het begon goed, na 5 min. kreeg E3 een hoekschop mee die door Rens zuiver genomen werd en door Milan ingekopt 1-0. Even later een aanval van de tegenstander, schot op doel laag over de grond, gelukkig lag Justin ervoor, maar de tweede aanval werd wel beloond, bal schampte hoofd van Justin en trof doel 1-1. Het spel leek in de verste verte niet op vorige week, er was verwarring over wie bij welke man hoorde, teveel op een kluitje, het liep niet echt, maar vechten deden ze wel!!! Vanuit wederom een hoekschop, en veel voetenwerk van MSC, waarbij de bal wel werd geraakt maar niet gericht, kreeg Mountasser de bal goed voor de voet en tikte de 2-1 in het net. Vanuit achterin speelt Jasper de bal goed naar voren mee, speelde af, waardoor Milan de 3-1 kon scoren.

Na rust werd het spel op dezelfde manier voort gezet, alleen kreeg de tegenstander achterin teveel vrijheid waarna zij konden scoren en de 3-2 werd geteld. Een hoekschop moest genomen worden in voordeel van HH’97, en ook voordeel van veel wind, de bal zweefde als het ware, hoog in het doel waardoor de 3-3 een feit was. Het spelbeeld bleef een beetje hetzelfde, ballen die niet goed aankwamen, elkaar niet kunnen vinden, en teveel op elkaar voetballen, zouden de jongens hierdoor de strijd nog verliezen?? Gelukkig kreeg Milan alle vrijheid en kon de 4-3 scoren, en even later deed Yannick komend vanaf het middenveld en evenzoveel vrijheid krijgend er nog een schepje bovenop door de 5-3 te scoren. Gelukkig maar want je kon zien dat de vermoeidheid bij de mannen van E3 ook toe begon te slaan. Behalve bij Bjorn, die ineens wakker werd en niet meer bang voor de bal leek te zijn, nog een mooie omhaal maakte, voor wie ??? De winst was in elk geval weer voor E3, en het spelletje word vanzelf weer mooier om naar te kijken!!!! Blijf zo doorgaan mannen!!

Groetjes Anja Ruiter alias voetbalmoeder.