Zo zie je maar weer, een goed begin is het halve werk. Na een wat moeizame start werd er als eerste gescoord door Max met een prachtig doelpunt en begon de voetbalmachine langzaam op gang te komen. Mika neemt een prachtige corner over rechts en Youssef kopt de bal weergaloos binnen en het staat 2-0. Kort daarna nam Boris, van een behoorlijke afstand, de bal ineens op zijn slof en maakt de 3 – 0.

Mart breekt door en met een super knal van hem op het doel ligt alweer voor de vierde keer de bal in het netje, 4 – 0. Even een korte pauze om even de eerste helft te evalueren en een plan te smeden voor de tweede helft, want we gaan voor minimaal 10 doelpunten. Na de rust komen de mannen van MSC pas echt op gang en gaan erg goed en gedisciplineerd samen spelen, waardoor de doelpuntenmachine niet meer is te stoppen.Eerst een eigen doelpunt van het kansloze DESZ en daarna Max …… wederom scorend en ….. 6 – 0, Mart maakt vlot daarna zijn tweede doelpunt, 7 – 0. Mika maakt na een paar onnavolgbare schijnbewegingen de 8 – 0 en dan is het de beurt aan Thomas. Thomas maakt binnen een paar minuten 9 – 0 en 10 – 0, maar de jongens hebben nog niet genoeg gehad en willen meer. Over de linkerzijde komt Mika weer voor doel en maakt de 11 – 0 en uit een corner wordt dan uiteindelijk de honger gestild door wederom een prachtige kopbal van Youssef, grote klasse mannen ….. 12 – 0.

Wederom een TOP prestatie van een wel zeer hoog nivo…..gefeliciteerd allemaal.

Heertjes spelers MSC E3, waar houd dit op …….. 12 – 0 ??

Volgende week wacht ons de uitwedstrijd tegen Genemuiden E4, dit team staat samen met MSC E3 op een gedeelde 1e plaats.

Vrijdag aanstaande op tijd naar bed en zaterdagmorgen een stevig ontbijt pakken, alleen dan kunnen we de jongens uit Genemuiden E4 verslaan en gaan we erop en erover.