De tweede bekerwedstrijd moest gespeeld worden in en tegen Pesse E3. Het team was vandaag voor het eerst helemaal compleet. Ook Hidde en Aimaine waren van de partij. Bart verdedigde weer met verve het doel geholpen door de goed staande verdediging van Sander, Adman en Denzel. In de eerste helft hadden onze spelers er zin. Al snel scoorde Denzel de 0 – 1, gevolgd door 0 – 2 en 0 – 3 door Rogier. …… Met een mooie voorzet van Stein tikte Adman na 15 minuten de 0 – 4 in het net. Wouter maakte het feest compleet door in 2 minuten de 5e en de 6e goal voor zijn rekening te nemen. Vlak voor rust maakte Adman de 0 – 7. Snel wat drinken, wat aanwijzingen van trainer Deddy, waarna de 2e helft begon. De mannen hadden wat moeite om op gang te komen, want al snel belande de bal van de tegenpartij achter Bart in het net 1 – 7. Ook de 2 – 7 kwam nog. Een onhoudbare actie voor de verdediging. Gelukkig herpakten de mannen zich want nog geen minuut later scoorde Wouter na een prachtig voorzet van Aimaine naar Stein die hem mooi voor gaf. 2 – 8. Rogier tikte na een mooie omhaal als laatste nog de 2 – 9 in het net. Moe maar voldaan en voorzien van een traktatie van Deddy gingen de mannen naar huis.