Vanaf de zijlijn werd op drie fronten aanwijzingen gegeven door de trainers Deddy en Jacob Jan en door leider Bart. Van meet af aan zetten MSC de tegenstanders onder druk en na een aantal kleine kansjes was het Stijn die met een fraaie lob over de keeper de score opende 1 – 0. Er werd lekker gecombineerd, hoewel de tegenwind het soms wel lastig maakte.. Ruim in de eerste helft wist ook Aaron het doel te treffen: 2 – 0. De dames van de Weide hadden minder geluk in de afronding en raakten 2 x de lat en 1 x de paal. In de rust werden geen wijzigingen aangebracht. Bart bleef keepen en deed dat uitstekend, Hidde, Sander en Stijn hielden achterin de poort op slot, op het middenveld liepen Wouter en Aaron zich het vuur uit de sloffen en voorin wisten Rogier en Adnan het de verdediging zeer lastig te maken. MSC bleef aanvallen en ver van het eigen doel spelen, Adnan en Wouter scoorden de 3 en 4 – 0. Waarna De Weide de dikverdiende 4 – 1 maakte. Na ongeveer 384 corners voor MSC wist ook Adnan nog 5 – 1 te scoren. De mannen hebben ongelofelijk hard gewerkt en goed gevoetbald. Top!