Ook geen wonder. Iedereen is aanwezig op de training en er wordt hard getraind onder leiding van de drie trainers Tim, Hans en Emiel.
Er werd prima samen gespeeld. Dat was ook te horen vanaf de zijlijn. De suporters waren enthousiast en leefden mee! Dat Jonathan en Aimane doelpunten kunnen maken, dat wisten we al! Zij pingelden er weer enkele mooie ballen in!
En we weten…….wie er scoort is niet belangrijk. Als er gescoord wordt dan scoren we allemaal!
En als we scoren en we krijgen meer doelpunten tegen dan schieten we er ook niets mee op! Gelukkig, ze stonden er weer! Twee rotsen in de branding! Rick en Jasper hielden eigenlijk alles tegen! Daarbij hadden ze steun van Claudia en aanvoerster Marit. Jemig, die twee waren ook goed! Bal afpakken en hupla, tikkie richting middenveld. Daar stond Mitchell altijd vrij. Hij hielp mee in de verdediging en zorgde ook dat de bal bij de voerhoedespelers terecht kwam. Het ‘hakkie’ op Jonathan met een doelpunt als gevolg was super!
Dreigde er toch gevaar, dan stond onze goallie Nina haar vrouwtje.
Hoogtepunt van de wedstrijd was een doelpunt vlak voor rust. De bal werd vanaf onze keepster via fraai samenspel vanuit de achterhoede, via het middenveld naar de onnavolgbare Jonathan gespeeld. Met een prachtige actie legde hij een tegenspeelster in de luren en gaf hij de bal voor het doel. Een knal in de hoek…Uit de kruitdampen kwam medeuitblinker Esmay juichend te voorschijn!
Marit dacht: Dat kan ik ook! Helaas belandde de bal op de paal!
Kortom, we hebben prima samen gespeeld als een hecht team. We gunnen elkaar de bal en scoren ook nog!
Volgende week voetballen we tegen de medekoploper. Dus maandag en woensdag weer trainen!!!

We gaan zo door!!!