Zaterdag uit tegen Klazienaveen voor de tweede ronde in de strijd om de beker.Gespannen gezichten voor de wedstrijd of was het de concentratie? De scheidrechter floot voor aanvang en nu wisten we het……..concentratie! De mannen gingen van meet af aan vol in de duels.Op papier zou dit toch minstens een gelijkwaardige tegenstander moeten zijn maar vanaf het begin was duidelijk dat Klazienaveen kansloos was tegen dit MSC, dat alleen voor de winst ging.De combinaties gingen gelijk goed en Daan strooide met prachtige passes. Jaimy op rechts gaf de een na de andere prachtige voorzet. Echter de eerste goal kwam uit een dood spelmoment. Corner van Roy. Bjorn kopte de bal bij de tweede paal prachtig in 0-1.De mannen roken bloed en al snel viel ook de 0-2 door een mooie goal van Jaimy.Ondertussen ging het goede combinatiespel gewoon door en Klazienaveen liep na 10 minuten al met de handen in het haar.
Nu was het de beurt aan thomas die de bal beheerst in de hoek schoot en aan het eind van de tweede helft nogmaals een schot van Bjorn die er in de kluts in rolde.In de pauze sprak Marco de jongens toe maar wat moet je zeggen als allles goed gaat? Niks dus, behalve complimenten aan de mannen. De verdedigers Roy, Remco en Rens hadden de aanvallers van Kazienaveen volledig in hun zak. En ging er eens wat fout dan hadden we altijd onze rots in de branding nog……Justin!
De tweede helft was een afspiegeling van de eerste en dus werd het al snel 0-5 door een goal van Max. Het werd tijd om de mannen eens op een andere positie te laten spelen want de buit was inmiddels wel binnen ,zoveel was duidelijk. En dus schoten de verdedigers Rens en Roy nog even de 0-6 en de 0-7 binnen. Remco was ook gevaarlijk nu hij af en toe eens mee mocht naar voren en Jeftha bleek ook nog eens een goede verdediger te zijn. Dat zelfs een topteam als MSC F1 ook wel eens een steekje laat vallen getuigt de enige tegengoal. 1-7
Dit was wederom een top[team]prestatie na Rouveen vorige week.
Heren tegenstanders maak uw borst maar nat….MSC komt eraan!!!!!!!!!!!