Na het omkleden,  de voorbespreking, de warming-up en het opstellen werd om enkele minuten voor negen afgetrapt. Cees (trainer) had de opstelling hetzelfde gelaten als de voorgaande wedstrijden en dat betekende dat er met een diepe spits, Menno, en een hangende spits, Maarten, gespeeld werd. Al vanaf de eerste minuut werd er gestreden om de bal en was de blik gericht richting het doel van de tegenstander. Dat leverde al snel enkele mogelijkheden op en het eerste doelpunt viel al na enkele minuten. Hidde trof met een bekeken schot doel: 0-1.

Dat beloofde wat, de meegereisde supporters gingen er eens goed voor staan (er waren dit keer geen zitplaatsen….)

Het pakte echter anders uit. Nog diezelfde minuut werd de stand alweer gelijk getrokken door een onoplettendheid die genadeloos werd afgestraft. CVVO scoorde direct uit hun eerste kans.

De jongens van F1 rechtten hun ruggen en stroopten de mouwen op en met de nodige aanmoediging werd de aanval opgezocht.

Het spel ging vooral richting de goal van CVVO, maar de afronding bleef uit. De tegenstander kwam er slechts een enkele keer uit met een snelle bal naar voren. De verdedigers Thomas en Wisse moesten daarbij hun uiterste best doen om een tweede tegengoal te voorkomen.

Ook de keeper, Jarne, bleef attent reageren bij de spaarzame uitvallen.

Het veldoverwicht was groot, maar voor de rust werd er niet meer gescoord. Na het rustsignaal verzamelden de spelers zich rondom de trainer voor de nodige aanwijzingen. Deze bespreking werd in de kleedkamer voortgezet.

Na 10 minuten kwamen de spelers vol enthousiasme naar buiten: ze hadden duidelijke opdrachten meegekregen en waren gemotiveerd om het veldoverwicht om te zetten in doelpunten.

Het spel golfde de eerste minuten van de tweede helft heen en weer. Gideon verdeelde het spel op het middenveld. Beide vleugelspelers Daan en Hidde werden regelmatig de diepte ingestuurd om van daaraf een voorzet te geven. Het lukte echter steeds net niet om de bal in het doel te krijgen. Menno was dichtbij een tweede goal, maar de bal ging net voorlangs. Sven het evenmin geluk met zijn inzet.

Met wat geluk kwam MSC toch weer op voorsprong. Een door Wisse genomen corner verdween met de hulp van de keeper in de goal: 1-2.

Opnieuw een voorsprong voor F1 en opnieuw kon er niet lang van genoten worden. Slechts enkele minuten later werd het alweer gelijk na een mooi uitgespeelde counter. Jarne redde in eerste instantie nog goed, maar was daarna kansloos. Opnieuw moesten de spelers van F1 zich opladen om voor de winst te gaan.

Het veldoverwicht werd groter en groter, maar de bal wilde er niet in. Tot de laatste minuut: Nu zat het wel mee, via de binnenkant van de paal wist Menno een voorzet van de zijlijn in de goal te plaatsen: 2-3. Uitbundige vreugde bij de spelers en de meegereisde supporters. Dit voelde goed, dit was verdiend !

Niet lang daarna blies de scheidsrechter voor de laatste maal deze wedstrijd op zijn fluitje.

F1 heeft de derde wedstrijd op rij gewonnen dankzij goed veldspel en een goede inzet.