Maar samen met zijn ouders was hij er wel om ons aan te moedigen. We begonnen goed aan de wedstrijd en vele aanvallen volgden richting het HH doel. Guido ging mooi door op rechts en met een prima steekpass zette hij Roy vrij voor het doel. Als Roy wat ruimte krijgt moet je hem dus niet laten schieten wan dat betekend natuurlijk een fraai doelpunt. 1-0.  Niet veel later maakte HH uit een counter 1-1.Ruststand 1-1.

Even de gebruikelijk peptalk en er weer tegenaan. Maar zo dacht HH er ook over en de 2e helft werd een mooi schouwspel. Het ging over en weer, maar HH schoot van afstand de 1-2 binnen, de verdedigers stonden voor Jurre, die de bal te laat zag aan komen.

Maar dit keer was MSC weer aan de beurt, Stefan onze rechtsback van vandaag had weer eens een bal van de aanvaller onderschept en tikte de bal naar Roy, die bedacht zich niet en schoot de bal prachtig in de kruising. 2-2. Publiek ging er achter staan en de jongens gingen er nog een keer aanzetten. Dit keer was het Remco die de bal achter de keeper schoot 3-2.

Maar weer 1 minuut later was het weer HH die een corner binnenkopte. 3-3.

Weer opnieuw beginnen, vele aanvallen volgde, HH trok zich terug. MSC kreeg de kansen om de 4-3 te maken, maar het lukte niet. Tristan had net wat pech bij een schot, Guido kopte net naast, schoten net naast of net over, maar de eindstand bleef 3-3.

Na de wedstrijd belde Heerenveen al op, ze hadden gelijk gespeeld en werden toch wat zenuwachtig van MSC. Bij winst van MSC hadden we op de 1e plaats gestaan en dan zou Heerenveen de laatste wedstrijd in ieder geval 1 punt moeten pakken om kampioen te worden.

Dat hoeft niet meer, Heerenveen de terechte kampioen van Hoofdklasse A.

Maar MSC, voor het eerst in de hoofdklasse, najaarskampioen en nu ook weer bovenin de kampioenspoule meegedraaid. We mogen best trots zijn op deze mannen.

 

Onze shirtsponsor Kuiers en Dunnink was dat zeker. De specialist voor al uw dak-gevel en raamafwerking ( zie www.kdmontage.nl) had namelijk nog een verrassing voor de F1 in petto. We kregen allemaal een mooie oranje polo met MSC, Antaris en KD logo.

Namens de F1 bedanken wij Hans Webbink en Kuiers en Dunnink voor deze prachtige shirts. AS zaterdag spelen wij tijdens het Zeewolde toernooi in deze shirts.

 

Klasse mannen !!  Succes in jullie nieuwe team. Maak er weer wat moois van en geniet van dit spelletje.

Foto’s Kees Veelo