Zo zie je maar dat het niet onverstandig is om op tijd te vertrekken …
De reis verliep derhalve niet geheel voorspoedig. Was dit een voorbode voor het doorbreken van de tot dusver succesvolle reeks in de beker? Allerminst, de jongens hielden zich goed aan onze afspraken en gingen fel van start. Binnen een minuut scoorden wij de 0 – 1. Bij vlagen werd goed overgespeeld en de jongens bleven zich goed inzetten. De eerste helft kwamen wij verder nauwelijks in gevaar en wij liepen relatief gemakkelijk uit naar een 0 – 6 voorsprong. Om onze verdedigers ook eens in scoringspositie te brengen en de aanvallers te laten ervaren wat het is om “de deur dicht te houden”, wisselden wij van linie. De achterhoede speelde nu voorin en vice versa. Deze switch leverde in ieder geval interessante inzichten op, maar in de tweede speelhelft bleken wij minder productief dan in de eerste helft. Een aantal kansen werd niet benut, zodat de eindscore werd bepaald op een verdienstelijke 0 – 8. Een mooie overwinning en een leuke start van de competitie.