Vandaag de uitwedstrijd tegen FlevoBoys. We mochten op het hoofdveld, dus dat was een mooi begin. Maar het begin was niet mooi, na 3 minuten was de stand al 2-0. FlevoBoys wilden echt winnen en gooide alles in de strijd. MSC dacht te gaan winnen, maar zo werkt het niet. Kopjes gingen hangen na 3 minuten. Maar beetje bij beetje ging het wat beter en kwamen we ook op de helft van FlevoBoys. Maar toch na 5 minuten brachten de Boys de stand op 3-0. De verdediging had het zwaar, maar onze jongste van het team Wisse hield zich goed staande. Na een prima aanval van MSC waar Tristan de bal tikte naar Gideon, die tikte de bal door naar Roy en die bracht de stand op 3-1. De toeschouwers hielden de moed er in en bleven er in geloven. Niet veel later was de stand alweer 4-1 na een prima aanval. FlevoBoys bleef veel feller, MSC kreeg aardig wat te verduren. We hadden aardig wat blauwe plekken over gehouden van de wedstrijd. Ook dat is hoofdklassevoetbal. Ruststand 4-1.
2e helft moest het gebeuren. Het begon er op te lijken, maar door een uitval kwam de stand op 5-1. Dat was even wennen voor MSC, maar door een prima aanval scoorde Roy met een droge knal de 5-2. 1 minuut later tikte Tristan de bal naar Guido en die knalde de 5-3 erin.
FlevoBoys kwam onder druk te staan, we kregen wat kansen, maar de bal wilde er even niet in. Alles naar voren, alles of niets. Het werd niets. 2 minuten voor tijd bracht FlevoBoys de stand op 6-3 en 1 minuut werd het 7-3.
Je ziet het, in de hoofdklasse kan je van iedereen winnen maar ook verliezen.
Volgende week thuis tegen Heerenveen, dan kunnen we de supporters laten zien dat dit een incident is.