OldeVeste kwam vandaag op bezoek. Onder leiding van Jille ( speler van C1 ) werd er om 10:15 afgetrapt. We hadden er zin in vandaag, het zou wel gaan lukken vandaag.Maar het werd een moeilijke wedstrijd. OldeVeste verdedigde goed, we kwamen er zeer moeilijk doorheen. De eerste helft hadden wel wat meer kansen, maar hij wilde er niet in.Roy knalde mooi op doel, maar de keeper redde knap. Remco nam een mooie vrije trap, maar de bal ging maar net over. Tristan ging een paar keer mooi door, maar weer was het de keeper die weer in weg lag. Het was vandaag een echte wedstrijd, met veel strijd, Justin, Wisse en Remco hielden achterin weer de 0. Jurre, die weer een goede wedstrijd keepte, maakte vandaag geen enkele fout. Gideon moest veel loopwerk verzetten op het middenveld. Guido, Roy, Tristan en Stefan hebben ook hard geknokt vandaag, maar konden elkaar niet echt vinden. Ruststand was 0-0. 2e helft ging van start, maar het was OldeVeste die de bal onderkant lat knalde, maar de bal bleef voor de lijn. 1 minuut later zag Wisse Guido vrijstaan aan de rechterkant, Guido tikte de bal voorbij zijn tegenstander en knalde de bal boven in de hoek. 1-0 voor MSC. Toch kwam OldeVeste er nog een paar keer gevaarlijk voor ons doel. Maar Jurre was niet te kloppen vandaag en pakte alle ballen. Super gekeept. Toen de scheidsrechter floot voor het eindsignaal was MSC opgelucht. Dit was de derde overwinning op rij, gaat lekker mannen!
Volgende week op bezoek naar de FlevoBoys, weer een pittige tegenstander.

Foto’s: Kees Veelo