FlevoBoys wilden wat recht gaan zetten na de nederlaag in Meppel. Het werd een hele mooie wedstrijd, met strijd over het gehele veld. Iedereen heeft er vandaag hard voor moeten knokken. Kansen waren er over en weer, maar de ruststand was 0-1. Wisse pakte weer eens een bal af van de handige linksbuiten, schoot hem naar voren. Tristan zag dat en kopte de bal door naar Guido, Guido liep door en zag de keeper uitkomen en met een lobje verdween de bal achter de keeper in het net. Dat was even lekker rusten.

De voetbalschoenen van Remco begonnen toch wat zeer te doen, ze waren wat aan de kleine kant. Terwijl broertje Patrick (F3) zijn voetbalschoenen wel erg aan de ruimte kant zaten.( zelfs met 4 paar sokken). Even volhouden dus.

Flevoboys zette MSC na rust gelijk onder druk en kreeg wat mogelijkheden. Maar Jurre speelde foutloos vandaag. Gideon hield de controle en Wisse tackelde maar raak.

Toch was het nummer 10 van FlevoBoys die na een solo fraai afrondde. 1-1.

MSC ging aanzetten, hielden het veld mooi breed ( Roy en Guido) Tristan en Stefan liepen op iedere bal. Stefan speelde de bal naar Remco, passeerde de laatste man en ging alleen op de keeper af, wilde schieten, maar daar was de laatste man weer die Remco met bal en al wegmaaide. Penalty??? Nee helaas. Van de 500 toeschouwers zag 1 man dit anders, helaas was dit de scheidsrechter. Gewoon doorgaan, hij komt wel. Guido dolde wat tegenstanders, tikte de bal tussendoor naar Remco, die passeerde weer die laatste man en schoot met zijn linker de bal achter de keeper. 1-2. Supergoal.

Remco liep naar de MSC supporters en vierde zijn feestje. Scheidsrechter vond dit wat te lang duren en riep hem terug.  1 minuut later klonk het eindsignaal.