Zaterdag 15-9 speelde onze F2 thuis tegen Staphorst F2 en die waren we in de beker ook al tegengekomen. Stan was onze keeper vandaag. Bij de training had ie er niet zo’n zin, maar vandaag ging het prima, hij had genoeg te doen en had een paar mooie reddingen. De jongens van F2 kwamen snel op voorsprong, doordat Hidde een man uitkapte en met een droog schot hun keeper verschalkte 1-0. Toch liep het niet super in het begin, na heel veel bijna goals werd toch wel 3-0 met de rust via Daan en Boris.Na de rust werd het 3-1 na een knappe goal van Staphorst, maar toen ging het los.Daan was super vandaag verdeelde het spel en maakte nog een tweede goal. Goalgetter Boris scoorde weer 3 keer vandaag (dit seizoen al 15 goals in 6 wedstrijden gemaakt!) en gaf prima assists. Pepijn had weer een neus voor de goede plek en scoorde. Lars was goed op links en maakte er twee. Ticho sterk op rechts en gevaarlijk voorin, was er een paar keer dichtbij, maar scoorde helaas niet. Het Nederlands elftal kan nog wat leren van de buitenspelers van F2! Thomas en Kees hadden achterin desondanks genoeg te doen, Staphorst had één grote jongen, die moeilijk te stoppen was. Ze deden het allebei erg goed. Uiteindelijk werd het 9-1 voor MSC, prima overwinning jongens!