De aftrap is genomen, er is direct al sprake van leuk voetballen, ondanks dat de jongens nog maar 2 keer hebben getraind wisten ze elkaar goed te vinden. In korte tijd hadden wij al 3 kansen gehad. Eindelijk… na 5 minuten spelen schopte het jongste lid van ons team de 0-1. geweldig om te zien, al gauw daarna kwam de gelijkmaker, zo stonden we weer gelijk.
Een handsbal, Staphorst vrij trap en daar was binnen minuten de achterstand voor MSC, 2-1.
Toen ging het snel de 2-2 werd gemaakt en dat gaf al weer meer zelf vertrouwen. De keeper van staphorst had de bal nog niet goed vast of hij werd overgenomen door MSC , 2-3.
Na een aantal loze pogingen op het doel, ging de 3-4 erin. Het was een drukke 1e helft, er gebeurde zoveel aan beide kanten, we zijn de rust in gegaan met 3-5.
In de 2e helft had MSC zoveel kansen, 2 x bovenkant lat. Dan weer een kans voor staphorst. Weer een doelpunt van onze kant 3-6, staphorst kwam weer opgang, 4-6, en zo ging het door in de 2e helft. Aanvallend en verdedigend was MSC gewoon de betere we stonden zo in eens op 4-9,. Er werd in het veld al gezegd we gaan voor de 10, zo dat lukken? En ja hoor de jongste speler, die de 0-1 op het score bord zette deed dat ook met de 4-10.