Vandaag was het zover, de kampioenswedstrijd. Een echte KNVB scheidsrechter zag het affiche en wilde zo graag deze wedstrijd fluiten, daar konden we geen nee tegen zeggen.11:15 werd er gefloten voor het begin van de wedstrijd en MSC was gretig. Even aftasten, maar na een paar minuten was het zover, Maaike, onze linkerspits ronde netjes af na een mooie aanval. 1-0. Dat was het moment dat we beter gingen spelen. Onze aanvoerder van de 1e helft Rick bracht de stand op 2-0, mooi tikkie van dichtbij. De 3-0 kwam van de rechterschoen van onze laatste man Jasper, scoort makkelijk de laatste wedstrijden.Nu was onze rechtsbuiten aan de beurt om te scoren, lekker doelpunt van Guido 4-0.
Voor rust kwam de stand op 5-0 door onze grootste van het team, Stijn, slim puntertje langs de keeper. Ruststand 5-0, even wat drinken, in de kantine waren ze de patatjes aan het bakken, dit kon niet meer mis gaan. Onze 1e keeper Rogier ging voetballen en werd aanvoerder, Rick ging de 2e helft keepen. Na rust gingen we vrolijk verder met scoren en werd de eindstand 10-0. Guido maakte de 6-0, Wiradj ( een mooie knal binnenkant paal ) 7-0, Guido de 8-0.Stijn bracht de stand op 9-0 en Guido bepaalde de eindstand van 10-0.
Na het affluiten barste het feest los, ouders werden emotioneel, het was zover, F2 is kampioen.
Even nog de penalty’s nemen, daarna reikte Marius de bekers aan de spelers uit, Marius was trots op de F2, kampioen worden met een doelsaldo van 97 voor en 5 tegen is prachtig, ook waren er nog nieuwe oranje lederen ballen voor iedereen. We kregen van MSC patatjes en drinken. Trots gingen de kampioenen naar huis, op naar de voorjaarscompetitie. F2 is er klaar voor.
Zeer binnenkort zijn de wedstrijdfoto’s te zien in de fotogalerij van Kees Veelo.