De coach gaf aan dat het vandaag niet zo gemakkelijk zou worden en dat bleek inderdaad in de eerste helft. Het fysiek sterkere Olde Veste bleek een moeilijk te bespelen tegenstander.

Er ontstond een mooi gelijkopgaand gevecht met kansen aan beide kanten. MSC leek een keer

geluk te hebben want na een mooie aanval schoot Olde Veste op de paal. De bal kwam echter precies voor de voeten van een OV speler en deze kon dan ook eenvoudig scoren, 0-1.

Dat was toch even een tegenvaller en je kon aan de jongens zien dat de klap hard aankwam.

Gelukkig was het kort daarna rust en voor het praatje van de trainer die nooit tevreden is….

Hij gaf aan dat Olde Veste vooral feller was en daardoor voor stond. Als MSC nog wou winnen, zou er harder gestreden moeten worden. MSC begon dan ook sterk en fanatiek aan de tweede helft. Olde Veste werd goed vastgezet en keeper Bryan kreeg het een stuk rustiger.

Het was dan ook volkomen verdiend dat MSC op gelijke hoogte kwam, 1-1.

De scheidsrechter (een ervaren rot uit het derde elftal) vond de stand prima zo en volgens zijn niet-Zwitserse uurwerk was het tijd en floot af. Gelukkig zag hij in dat er nog minstens 5 minuten te spelen waren want zo gebeurde het toch dat MSC er met de winst ervandoor ging.

Ook hier was een hoofdrol voor de goed leidende scheidsrechter. Hij gaf namelijk een penalty

wegens hands. Een speler van Olde Veste lag op de grond en tikte de bal met de hand voor de voeten van onze spits weg. Hoe moeilijk het ook is bij de F pupillen, het was een terechte penalty. Zij moeten immers leren en dus weten dat het niet mag, de bal bewust met de hand te spelen of te slaan. Het was dus misschien een harde beslissing maar onze spits wist hier gelukkig wel raad mee en dus stond MSC met 2-1 voor!

Kort daarna was het echt tijd en had MSC met pijn, moeite en misschien een beetje geluk toch gewonnen. Opnieuw een krappe overwinning die door vechtlust in de tweede helft werd behaald, heel goed gedaan jongens !

F2 is nu inmiddels opgeklommen naar de 2e plaats met 4 overwinningen en 1 gelijkspel. Koploper is Emmeloord F1 met 5 overwinningen, 3e is DESZ F1 met 4 overwinningen en 1

nederlaag. Volgende week speelt F2 uit bij DESZ en dan kunnen we zien of we een echte

titelkandidaat zijn of niet. Jongens, succes !