Zaterdagmorgen met mooi weer thuis: de eerste bekerwedstrijd tegen Staphorst F2.Dit team komen we ook tegen in de competitie, dus we waren erg benieuwd.Nou, het ging super, Staphorst werd helemaal overlopen de eerste helft.Boris heeft ie inspiratie opgedaan, hij heeft er zin in. Hij blijkt een geweldige spits te zijn. Klein van stuk, maar o zo effectief en doelgericht. Hij opende de score na een mooie combinatie met Hidde.Hidde zelf maakte al snel het tweede doelpunt met z’n sterke linkerbeen en mooie rushes langs de linkerkant.
Achterin hadden we vandaag niet de beschikking over Thomas onze rots in de branding achterin, maar Kees en Lars en Kees hadden het achterin goed onder controle.De halfspelers Daan, Ticho en Hidde passeerden en combineerden er lustig op los. Stan was nu veel meer honkvast dan maandag en speelde op het middenveld en later achterin ook een solide partij. Hij maakte de derde goal na mooi en tijdig afgeven van Boris.Boris was weer aan de beurt voor zijn tweede goal, Hidde maakte 5-0 en nog voor rust was het weer Boris met de 6-0.
De tweede helft ging heel wat stroever, het overdonderende spel van de eerste helft had veel krachten gekost, de hitte en de comfortabele voorsprong deed de rest.Hun keeper haalde nog een paar knappe ballen er uit, maar doelpunten werden er niet meer gemaakt door F2. Pepijn had op doel wat meer te doen, deed het prima, maar Staphorst kwam toch nog op 6-1 door een eigen goal door een fraaie sliding van Kees.
Al met al een erg goede wedstrijd, goed gedaan mannen!