Als er vandaag goed werd overgespeeld, konden de dubbele cijfers gehaald worden! FC Meppel heeft het namelijk zeer moeilijk in deze klasse en had de 3 voorgaande wedstrijden met ruime cijfers verloren.

Dit was niet tegen dovemansoren gezegd want gelijk vanaf de aftrap ging MSC op jacht naar doelpunten. In de 1e minuut was het al raak en met de rust stond het al 0-8 !

Op de vraag van de spelers of de leider tevreden was, antwoordde deze doodleuk “Nee” !

Er kon nog meer overgespeeld worden zodat er nog meer doelpunten gescoord konden worden. MSC ging na rust dan ook gewoon door met het “ingehamerde”combinatiespel.

In plaats van het zelf willen maken van een doelpunt, bleef men zoveel mogelijk combineren.

Uiteraard werd het team wel door elkaar gehusseld waarbij laatste man Thom bijvoorbeeld in de spits kwam te spelen. Dit resulteerde uiteindelijk in een 13-0 overwinning. Het mooie was dat iedereen, op keeper Bryan en Thom na, 1 of meerdere doelpunten wisten te maken.

Bryan en Thom beginnen dan ook de volgende wedstrijd aan de kant…..(geintje)

Voor keeper Bryan was het vandaag niet zo’n leuke dag want hij kreeg amper een bal. Hij had dan ook rustig de tijd om met zijn moeder en broer te praten, zie de 1e foto onder deze tekst…..

Al met al een gemakkelijke overwinning maar de komende weken kan F2 laten zien, hoe ver het team echt is. Volgende week thuis om 10.15 uur tegen Olde Veste F2, daarna de uitwedstrijd tegen koploper DESZ F1 en op 18 oktober de bekerwedstrijd thuis tegen Staphorst F1 ! Zo gemakkelijk als vandaag zal het dus de komende weken wel niet worden !