MSC Antaris F2 – VV Havelte F1 4-1

Vandaag de kraker op het programma, F2 1 jaar ongeslagen, VV Havelte 2 jaar ongeslagen.
De jongens wisten dat het vandaag moest gebeuren, allemaal vrijdagavond om 19:30 naar bed. Het was een mooi gelijkopgaande wedstrijd, waar Havelte iets sterker begon als MSC.
Er waren wat kleine kansen voor Havelte, maar onze verdedigers geven nooit veel weg. Rick, Jasper en Wisse waren lekker fel op de bal en wonnen bijna alle duels. Mocht Havelte er een keer doorkomen dan stond Rogier (onze keeper) weer in de weg. Klasse jongens.
Wiradj, onze Ronaldinho, is bezig aan een zeer goed seizoen, verdeeld het spel perfect.
Wouter net achter de spitsen spelend, met zijn mooie scharen was lekker in vorm en dan onze voorhoede bestaande uit de altijd scorende Stijn, Maaike en Guido.
Na ongeveer 10 minuten spelen kwam er eerst een schot van Stijn, die voorlangs ging, maar we werden sterker, dit keer was het Guido die van rechts een kogel afschoot, keeper wilde reageren, maar de bal lag al hoog en droog in het netje. 1-0. Dat hadden we even nodig, we drukte door, nu was het Maaike die bal met haar rode schoen hard raakte en de 2-0 tegen de touwen knalde. We gaan de rust in, even drinken, want het was warm. Maar Havelte wilde wat rechtzetten en drongen behoorlijk aan. Maar na 5 minuten was het Wiradj die bal over de verdediging schoot, Stijn stond daar te wachten, pikte de bal op en als Stijn op de keeper afloopt, dan kan je als trainer rustig blijven, want gaat de bal erin.3-0 dus.
Maar daar kwam Havelte weer en schoot de bal nar een mooie aanval recht in de kruising.
Kansloos voor de keeper, zelfs voor Rogier. 3-1. Maar 1 minuut later was het Wouter die bal van de laatste man afpikte en alleen op de keeper afging en prima bleef kijken en fraai afrondde. 4-1. Niet veel later floot onze eigen Dick Jol af en de jongens vierden alvast een kleine feestje. Eindelijk maar toch, Havelte is verslagen en wij op weg naar het kampioenschap, al zijn we er natuurlijk nog niet.