Al vroeg werd er verzameld om gezamenlijk naar Uffelte af te reizen. Daar zou F1 vandaag de tegenstander zijn. Vanaf het begin werd er goed gevoetbald. De combinaties liepen lekker en er werd goed verdedigd De afgelopen weken werden er vooral fysieke  duels  verloren, vandaag was dat anders. Ondanks dat de gemiddelde lengte van Uffelte wel twee kleding maatjes groter was werd er bijna geen duel verloren. Na 10 minuten werd het dan ook terecht 0-1. Door een snelle counter van Uffelte werd het voor de rust nog 1-1.  In de pauze een kort pep praatje en dan weer aan de bak. De tweede helft was MSC duidelijke de betere ploeg. Terecht werd het dan ook 1-2! Na nog een paar zenuw slopende minuten werd er afgefloten, de eerste overwinning van F3 was een feit.   Complimenten voor alle spelers, echt goed gevoetbald en hard gewerkt. Volgende week weer!