Na de eerste aanval na de aftrap van Staphorst, kwam MSC op gang. Al na een paar mooie minuten voetbal, door een mooi schot over de keeper werd het 0-1! Yes, wat een blijdschap we staan voor!!! Maar goed ik zal het kort houden, er zal al wel wat gezegd zijn over de supporters van Staphorst. Doordat wij voorstonden, werden de supporters erg fel in het aanmoedigen van hun jongens, en ook naar onze supporters en de jongens op het veld hadden er wel last van, jammer, dat het zo moet.

Wij waren ook erg fanatiek, voorstaan tegen een ploeg wat nog nooit heeft verloren dit seizoen, is toch geweldig, dus wij schreeuwden onze longen uit het lijf. Maar de jongens hebben geknokt voor wat ze waard zijn. Staphorst heeft de gelijkmaker gemaakt een paar minuten voor het eind. 1-1 Een terechte stand, het was een goede en mooie pot voetbal.

Zo’n wedstrijd daar doen we het voor, spannend we zien erg uit naar de thuiswedstrijd!!