Gauw de koffie opslurpen, kinderen in de auto en op weg naar de verzamelplaats, waar het een drukte van jewelste was geworden,  F1 was net vertrokken maar lieten enkele auto`s achter en E1 verzamelde op dezelfde tijd als F3. Druk, druk, druk en dat op de vroege morgen.  Aangekomen en omgekleed, maar zonder onze zieke Iwan, kwamen we op het veld waar Genemuiden F5 al aan het intrappen was. De spanning begon te stijgen, de toeschouwers kregen klamme handen.
De opstelling en het strijdplan werd door Raymond bekend gemaakt:
 In de verdediging: Koen en Stein, middenvelders: Jesse B., Marc, Niek en als aanvallers Jesse C. en Rutger. Het strijdplan was als volgt : zoek de ruimte en samenspelen, dan komen de goals ook wel. De goals kwamen er ook zeker wel, de een naar de andere en de èèn mooier dan de ander. Het eerste doelpunt werd gemaakt door Jesse B uit een corner van Marc, Jesse C krulde de bal mooi over en langs de keeper, Niek schoot geplaatst langs de keeper, Rutger wist het net ook enkele keren  en Stein die met een rush over de achterlijn liep en ook nog met een streep de bal in het doel wist te krijgen raakte ik de tel kwijt. Ouders hadden de klamme handen geruild voor zere handen van het klappen. Het rustsignaal klonk, wat de stand met rust was, was niet helemaal duidelijk maar MSC stond voor. Onze sluitpost Jarno die weer zijn doel heeft schoon gehouden ruilde zijn handschoenen met Marc . De tweede helft regende het weer doelpunten, niet om bij te houden. Een Kleine greep van de doelpunten die gemaakt waren; Niek vond de goal via een kniebal , Jesse B, Jesse C, Stein en Rutger schoten de bal achter de keeper in het net, Jarno maakte zijn doelpunt door een afgeslagen bal erin te schieten, maar het doelpunt van de dag is een mooie geplaatste bal van ongeveer 20 meter gemaakt door Koen. De eindstand was volgens de scheidrechter 17 – 0 in het voordeel van MSC F3.