We verzamelden op 8 maart om kwart voor 9 bij de McDonalds, voor de verre reis naar Luttelgeest. Nadat Wim zijn kop koffie binnen had gingen de jongens aan de slag. Het was koud en het veld was goed nat. MSC speelde zeer aanvallend, met mooie combinaties en solo’s. Ook de verdediging stond zo vast als een huis, geen bal kon er door gaan. Het eerste schot op het doel was van Stefan, daarna probeerde Soufiane het, gevolgd door Sven maar daar kwamen helaas geen doelpunten uit. MSC had mooie acties, maar helaas in de eerste helft zonder resultaat. Even een super compliment voor onze Keeper van deze week, dat was JARNE, voor het eerst in het doel, hij heeft nu al een aantal mooie reddingen op zijn naam staan en dat voor een voetballer die gaat keepen…. Jarne volgende week weer?
Goed verder naar de 2e helft waar we door gingen zoals we de eerste helft afsloten, zeer aanvallend. Mika had het al gezien, hij kreeg de bal op zijn slof neemt hem mee en scoort links in de hoek, hé hé eindelijk resultaat. Corner van Mika op Stefan, lopje… helaas net over het doel. De verdediging van Maarten en Thom stond zoals ik al zei als een huis, super gedaan. Patrick gaat ervandoor met de bal geeft hem door aan Sven en scoort!! 0-2.
Tonego komt via een ingooi vlakbij de keeper en 1 van hun spelers schiet hem over de keeper het doel in, jammer maar hij was veel te hoog en het is 1-2. ook Joel probeert het een aantal keer om door de verdediging door te dringen maar helaas het blijft bij 1-2.
Na het douchen, maakt Wim de kleedkamer schoon zoals we dat thuis ook graag zien.