Op het drassige veld trad D.E.S.Z. aan met een team van zes jonge mannen. MSC Antaris F3 was met negen man daarentegen op volle oorlogssterkte. Besloten werd zes tegen zes te laten spelen, waardoor MSC volop moest wisselen. Voor de mannen “op de bank” geen pretje!  De scheidsrechter blies op zijn fluit en daarmee ging de wedstrijd van start.  MSC- gewend te spelen in een basisformatie van 8 spelers – was duidelijk van slag en D.E.S.Z opende de score. MSC moest flink aan de bak, maar de mannen lieten zich niet uit veld slaan en bewaarden de rust. Onder deskundige leiding van Raymond Boers werd het al gauw gelijk en voor de rust had MSC orde op zaken gesteld.  De ruststand was 1-4. Gezien de weersomstandigheden werd vrijwel direct gewisseld en kwam de spanning in de wedstrijd terug. D.E.S.Z. bracht de stand terug naar 3-4. Daar waar de stand weer gelijk leek te gaan worden, nam MSC het heft weer in eigen hand. MSC speelde de verdere tweede helft meer georganiseerd en besloot voor de winst te gaan. Bij een stand van 3-8 blies de scheidsrechter de wedstrijd af en konden de jongens eindelijk genieten van een welverdiende warme douche.