We hebben vernomen dat we nu een vaste keeper hebben, Jarne Bosman!

Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd, ze begonnen direct goed, met een poging naar het doel van de tegenstander. Die overigens niet op zich lieten zitten en ook leuk mee speelde. In de 5 minuut kwam de eerste treffer voor MSC, een voorsprong. Na deze kleine overwinning, speelde het team leuk over, mooie tikjes, en goed opgebouwde acties maakte dat er mooie voorzetten kwamen . Zo stonden we voor de rust op de stand van 0-2.

Na de rust, waar Wim een mooi praatje heeft gehouden tegen de jongens, gaan we weer op de zelfde voet verder. Het is een leuke wedstrijd om te zien. In de 2e helft kwamen we wel iets minder op gang. Maar toch lukte het ons om er nog een bal in te knallen 0-3, bij na de stand van de voorspelling, het zou toch niet waar wezen, dat Hans gelijk krijgt?

Ja hoor, Hans krijgt toch gelijk, een paar minuten voor het einde van de wedstrijd scoort FC Kraggenburg F1 de 1-3.