Dat de zaalteams bij de F-jes van MSC het goed doen blijkt uit het feit dat ook F3 kampioen is geworden. Eerder werden F1 en F5 al als 1e gehuldigd. De F3 mannen van trainer Raymond Boers hebben over de gehele zaalcompetitie een fraaie serie laten zien. Eigenlijk is het kampioenschap de laatste zaterdag niet in gevaar geweest. Dat doet niets af aan de prima prestatie die deze kerels hebben geleverd!

De laatste wedstrijden

De laatste dag van de zaalcompetitie stonden 3 wedstrijden gepland en MSC F3 had zichzelf een goede uitgangspositie verschaft om kampioen te worden, met 6 punten verschil op de nummer 2, DESZ F4.
Nadat de jongens zich hadden omgekleed en de leiders de opstelling bekend hadden gemaakt zagen we hoe DESZ F4 niet in staat was om van Rouveen F3 te winnen, met een gelijkspel aan hun kan hadden we genoeg aan èèn overwinning.
De spelers, leiders en toeschouwers konden niet wachten dat F3 in actie kwam, bij allen gierden de zenuwen door het lijf en dat was tijdens de 1e wedstrijd ook te zien.
De wedstrijd tegen MSC F4 was èèn richting op maar dat resulteerde al gauw in grote kansen, Stefan ging het houtwerk testen en schoot 2x op de paal, Gideon en Stan schoten de bal net naast het doel en na vele kansen kon de bal maar niet in het doel gewerkt krijgen.
Nadat de wissels hadden plaats gevonden konden de andere jongens het gaan proberen, maar ze gingen verder waar de anderen waren gebleven.
2 minuten voor tijd, in deze tijd had onze doelman Boris Busscher maar 2 ballen aangeraakt werd er een hoekschop genomen door Hidde die uiteindelijk bij Lars voor de voeten kwam, Lars bedacht zich niet en schoot de bal achter de keeper
1 – 0. Daar bleef het ook bij ondanks de kansen van Pepijn en Yoeri.

Kampioenen, Kampioenen, Kampioenen!!!!!!!!

Na de gewonnen wedstrijd werden de leiders en de kinderen gefeliciteerd en kregen uit de handen van Marius van Dijk een mooie bos tulpen en de jongens kregen een mooi plaatje.

Na de felicitaties en foto`s moesten we opschieten om op tijd weer op het veld te staan want er moesten nog wel 2 wedstrijden gespeeld worden.
De 2e wedstrijd werd gespeeld tegen Ruinerwold F3 en het ging allemaal niet meer zo lekker. Het spel speelde zich veel af op het midden maar veel bij het doel kwamen ze niet.
Na een minuut of 7 kwam de bal via Boris S bij Gideon die de bal achter de keeper kon krijgen, 1 – 0. Na dit doelpunt kregen de jongen wat meer kansjes, Hidde die net naast schoot, Gideon met een schot die werd gered door de keeper en Stefan met een schot op de paal, maar met nog ongeveer 1 minuut op de klok schoot Stefan langs een aantal spelers de bal in het net, 2 – 0.
De 2 – 0 werd ook de einduitslag.

De 3e en de laatste wedstrijd werd er aangetreden tegen DESZ F4.
Na de aftap bleef het spel op en neer gaan enkele kleine kansen voor F3 maar ook enkele kleine kansen voor DESZ F4. Na enkele minuten te hebben gespeeld kreeg DESZ een grote kans om op voorsprong te komen, maar onze keeper Yoeri plukte de bal uit de lucht. Door uitstekend verdedigingswerk van Thomas en Stan was dat ook de enigste grote kans die onze tegenstander de gehele wedstrijd heeft gekregen.
Onze enige kans maar waar ook een doelpunt uit voortkwam begon bij een intrap aan de rechterkant waar Thomas de bal kreeg en die hij langs de zijlijn naar Gideon speelde en Gideon op zijn beurt de bal naar Pepijn speelde die op dat moment voor de keeper stond en de bal een zetje naar de uiterste hoek van het doel kon schieten,1 – 0, dit werd ook de einduitslag.

Nadat de jongens waren gedoucht en zich hadden aangekleed stond er een lekker glas drinken en overheerlijke “GOUDEN” rakkers voor ze klaar.

Jongens gefeliciteerd met jullie kampioenschap!