De eerste wedstrijd uit tegen Ruinerwold f2 werd verloren, ondanks dat er goed werd gevoetbald.  Met Frank op het doel en Mike, Menno en Nick in de verdediging was het voor ruinerwold moeilijk om te gaan scoren. Onze middenvelders Pien, Leon  en Thijs probeerden onze spits Sander goed aan te spelen, maar zij kwamen niet aan scoren toe. Het was een wedstrijd van wie het eerst een doelpunt maakt gaat winnen. Het is dan ook 2-0 geworden.
De tweede wedstrijd thuis tegen Alcides f4 is gewonnen met 5-0. Alle doelpunten gemaakt door onze spits Sander. De uitslag doet vermoeden dat het een gemakkelijke wedstrijd is geweest maar Alcides gaf goed partij. Door goed samenspel hebben de heren en dame laten zien wat ze kunnen. Bij deze wedstrijd hadden wij een nieuwe speler, Vincent.
De derde wedstrijd thuis tegen fc meppel f6  is gewonnen met 6-1. Doelpunten makers zijn  Thijs 2x, Vincent, Leon,Sander en Mike. Ook deze wedstrijd ging op en neer. Fc meppel kwam hierbij net iets te kort.

De vierde wedstrijd uit tegen svn f4 leek een moeilijkere wedstrijd te worden. Svn voetbalde erg goed, vooral in de 1ste helft. Thijs maakte de 0-1 vlak voor rust. Vlak na rust kwam svn op 1-1 De jongens en meisje  van msc  stroopten de mouwen even op en het werd 1-2 door een prachtig afstandsschot van Menno. Door samen goed te spelen werd ook nog de 1-3 door Sander gemaakt.

De vijfde wedstrijd thuis tegen staphorst f5 was alweer een mooie wedstrijd. Het spel ging op en neer, maar msc bleek toch de sterkste. In de 1ste helft  was het Sander met de openingstreffer. Kort daarna maakte Pien haar allereerste competitiegoal  2- 0. Ik hoop dat het gat in de lucht alweer  dicht is. Vlak voor rust scoorde Menno met een afstandschot de 3-0.In de tweede helft was het Sander die  de 4-0 op het scorebord zette. Liet staphorst het er bij zitten, nou nee ze probeerden het wel, maar kwamen er niet echt doorheen, dankzij Mike en Menno in de verdediging. Msc ging door met scoren. Thijs maakte met een mooi schot met links de 5-0. Pien maakte haar 2e doelpunt 6-0, Sander de 7-0 en Pien maakte er 8-0 van,  wat meteen de eindstand was.

Al met al is dit team  heel goed bezig. Ga vooral zo door jongens en meisje!!