F5 heeft de glorieuze bekeroverwinningen in de competitie een passend vervolg kunnen geven. Op 8 september week werd DESZ F4 met ‘slechts’ 6-0 aan de zegekar gebonden. Anders dan de uitslag doet vermoeden heeft F5 in deze wedstrijd een absolute wanprestatie geleverd. De wedstrijd speelde zich namelijk geheel in het strafschopgebied van de tegenstander af. Desondanks wisten de MSC-ers maar zeer moeizaam het net te vinden. De wedstrijd kende gelukkig een uitblinker aan Meppeler zijde: Stein Bellinga. Zijn onvermoeibare inspanningen leverden twee scores op. Plichtmatige doelpuntjes waren er van Sven, Menno, Jesse (hakje) en Rutger. Een wedstrijd om snel te vergeten.Een week later liet F5 zien dat het een serieuze titelkandidaat is. Op Ezinge werden om 9.00 uur de degens gekruist met Alcides F5. De coach, tevens trainer, coach, leider, sponsor, verzorger en verslaggever toonde aan dat de combinatie van diverse functies geen garantie voor succes biedt.. De beslissing om topscorer Menno ‘op kiep’ te zetten, pakte in de eerste helft verkeerd uit. Alcides scoorde al na enkele minuten en door de afwezigheid van spits Menno kon F5 aanvallend geen vuist maken. Een scrimmage bracht toch nog de gelijkmaker. Sven schoot in, Rutger toucheerde de bal en claimde de score. Sven deed daar niet moeilijk over: 1-1. In de blessuretijd ging Chawki blind voor het net. In deze vorm is de man niet af te stoppen: 2-1.In de tweede helft stonden de mannen op hun vertrouwde plek. Jarno blijkt de beste keeper en Menno een spits van F1-niveau: drie doelpunten in 20 minuten! Tel daarbij op de scores van Chawki (kiest hij voor Marokko of Nederland?) en Rutger/Pien (wie raakte de bal het laatst?) en de nederlaag van koploper Alcides is een feit: 7-2. De tegentreffer was zeker niet te wijten aan het ijzersterke optreden van verdedigers Sven, Mike en Iwan. De prestatie van deze jongens was werkelijk subliem. Verdedigend foutloos, op snelheid niet te kloppen en opbouwend fantastisch. De Alcideanen (vorige week 17-0 winst) werden met beide benen op de grond gezet.Volgende week staat er opnieuw een topper op het programma: Genemuiden F6. Hopelijk kan de afwezigheid van Iwan worden opgevangen!