Onze eerste wedstrijden in de zaal zitten er weer op. En hoe!!Dat onze kampioenen kunnen voetballen hebben ze ook in de zaal laten zien. Gideon en Jeftha zijn in de zaal vervangen door Moutassar en Youssef. Er werd leuk samengespeeld door de jongens.De bal rolde wel wat sneller in de zaal dan op het veld. Daar moesten ze wel even aan wennen. En een wedstrijd is voorbij zonder dat je er erg in hebt. Helaas voor onze jongens want we waren toch wel een gemiddeld doelsaldo van zo’n 10 punten per wedstrijd gewend.In totaal werden er 3 wedstrijden gespeeld. De eerste wedstrijd moesten we tegen MSC F6.Onze jongens waren goed op dreef. Er werd al snel een score van 1-0 op het scorebord gezet door F5. MSC F5- MSC F6 eindigde in 4-0
De tweede wedstrijd tegen Staphorst F8 had een spannend begin. Er werd al in de eerste minuut een eigen doelpunt gescoord door één van onze jongens.Hij was even vergeten dat we nu in het andere goal moesten scoren. Even balen dus.
Gelukkig lieten de jongens zich hier niet door van slag brengen en resulteerde deze wedstrijd in een 3-1 overwinning.De derde en tevens laatste wedstrijd was tegen DESZ F6 .Ook dit team kwam niet tot scoren door de goede inzet van onze jongens.Deze wedstrijd werd gewonnen met 2-0.
Sven, Justin, Bryan, Rick, Jurre, Joel,Bas, Bryan, Moutassar en Youssef, jullie hebben in de zaal ook laten zien dat jullie kunnen voetballen.
Op naar het zaalkampioenschap!