MSC-Antaris F5 wordt dit jaar gevormd door Jurjen Beute, Tim Otter, Gillian van Erkelens, Luca Broers, Jort Veelo, Niek Jonkers, Dex Slurink, Koen Veltman, Mats Borgdorff, Hajo van der Helm en onze vrouwlijke ster Romee Pierik.  Het team verzamelde zich vanmorgen al vroeg op de parkeerplaats. Voor de meeste kinderen betekende het de eerste ‘echte’ wedstrijd in hun voetballoopbaan. Dat was dus best wel spannend.

Gelukkig waren de zenuwen bij het begin van de wedstrijd verdwenen. Mats en Hajo waren er vandaag niet bij. Daardoor begonnen we de wedstrijd met negen tegen negen. Nadat aanvoerder Luca de aanvoerder van Havelte een hand had gegeven kon de wedstrijd beginnen. Niet lang nadat de scheidsrechter had gefloten was het al raak. Tim scoorde na goed samenspel een prachtig doelpunt. Ook Koen maakte voor rust een doelpunt en ook Jort wist de keeper van Havelte te passeren.

Vlak voor de pauze was het de spits van Havelte die onze keeper Gillian kansloos liet. Na de pauze ging MSC er weer fanatiek tegenaan, maar ook Havelte werd steeds beter. Gelukkig stond Gillian steeds weer op de goede plek. Dat stond Tim ook toen MSC weer in de aanval ging. Hij maakte zijn tweede doelpunt van de ochtend en zorgde zo voor de 4-1 eindstand. Een geweldig resultaat in de eerste wedstrijd.

Woensdag wordt er weer hard getraind onder leiding van trainer Marinus, Dat moet ook wel want over drie weken begint de competitie al.