Het ledenaantal van MSC groeit nog steeds gestaag, met name bij de pupillen.
Mede door het succes van het Ukkievoetbal (complimenten voor Marius van Dijk en
Dick van Ingen sr.!) kwamen er na de vakantie nog weer zoveel nieuwe spelers bij,
dat besloten werd een nieuw pupillenteam te formeren, MSC-Antaris F6. Helaas voor sommige F spelers moest er ook het een en ander verschoven worden bij de andere teams maar gelukkig is de technische commissie erin geslaagd volwaardige teams te kunnen vormen.
Het team van F6 bestaat uit de volgende sterren: Tycho Donker, Thomas Rous, Dries Ovinge, Patrick van Keulen, Jordi Holterman, Tom van der Haar, Sven de Vries, Stefan van der Veen en Alexander Schuurman.
Iedere maandag- en woensdagavond wordt er getraind onder leiding van Cor van der Meulen. Nicole en Wim van Keulen hebben samen het leiderschap op zich genomen.

Onderstaand het verslag van de eerste echte (oefen)wedstijd door GertJan Holterman, vader van Jordi:

Verslag MSC F6 – Rouveen F 3 uitslag 7-4

Zaterdagmorgen was het dan zover dat onze nieuwe aanwinst, F6, het veld mocht gaan betreden tegen een echte tegenstander, Rouveen. Afgelopen woensdag was er al zeer fanatiek geoefend tegen F4, waarbij de eerste spelregels en natuurlijk de belangrijkste tactieken waren besproken en geoefend.
Rouveen had ook een nieuw team en trad daarom aan met 4 veldspelers en een keeper, hetgeen betekende dat er per helft 2 spelers van ons mee moesten doen met de tegenstander. Apart gevoel natuurlijk voor onze boys, beginnen in een groen shirt, maar erg sportief dat het op deze wijze opgelost kon worden en zo traden we aan met 2 teams die bestonden uit 6 veldspelers en een keeper.

Dat de eerste trainingen onder leiding van Cor van der Meulen hun vruchten hadden afgeworpen was al zeer snel te zien. De nieuwe aankopen van MSC, die omdat de nieuwe shirts er nog niet waren prachtige ruime shirts aanhadden, zetten meteen druk op de tegenstander wat in een schitterend doelpunt resulteerde. Het ijs was gebroken en de eerste 10 minuten speelden zich af in een prachtige kluit op de helft van Rouveen. Het publiek genoot van het op en neer gaande spel en vooral van het plezier dat deze jonge groep voetballers uitstraalde.

Na de ranja en peptalk van coach en scheidsrechter Wim ging het spel weer in hetzelfde hoge tempo verder: bal wegschieten, allemaal er achter aan rennen, vooral niet te veel verdedigen en veel scoren, kortom attractief kijkvoetbal!

Opvallend trouwens hoe goed vaak de individuele acties al waren, kappen, draaien, dribbelen, passeren en bal in de hoek leggen. Al met al een geslaagde première voor deze allerjongsten en hoop voor de toekomst. We hopen snel aan de echte competitie te gaan deelnemen!