Er waren bij MSC – Antaris heel wat fans komen kijken naar de verichtingen van F6 en de ouders en opa en oma’s en ooms en tante’s waren nog meer gespannen dan de jongens zelf.Onze boys wisten dat het een moeilijke wedstrijd zou worden , maar toen de tegenstander het veld op kwam waren ze toch wel erg groot,een beetje ouder en behoorlijk steviger dan onze kanjers. Maar niet te min begonnen ze met goede moed aan deze wedstrijd en zoals gebruikelijk gingen ze er echt goed tegenaan en zo konden ze op voorsprong komen via een prachtige vrije trap 1-0 .

De tegenstander was een beetje overrompelt maar ze kwamen toch wel meer en meer voor  het doel van onze keeper, en het kon niet uitblijven het werd vlak voor de pauze 1-1.De tweede helft ging SVBS ’77 er nog steviger tegen aan en de jongens van MSC konden het niet meer bijsloffen en moesten de wedstrijd uit handen geven met 1-5 .

Maar wij als ouders vinden dat jullie toch echte KAMPIOENEN zijn jongens jullie hebben fantastisch gevoetbald dit seizoen en wij zijn harstikke trots op jullie.We gaan nu met elkaar de zaal in en gaan lekker voetballen in de zaalcompetitie,en dan gaan we in de voorjaarscompetitie weer als F6 proberen om veel plezier te beleven met elkaar en dan komen de resultaten vanzelf jongens . (het gaat op de eerste plaats om het plezier ).

Nogmaals van harte met jullie tweede plaats en een fijne Sinterklaas woensdag bij MSC.

 

William