MSC Antaris F6 en Olympia’28 F5, waren ruim op tijd aanwezig voor de wedstrijd. Ze hadden wel zin in een partijtje voetballen.

Iets voor de klok van 11.15 uur zette trainer Raymond de spelers op positie. Was dit om de tegenstander af te schrikken? Nee, mensen dit is waarbij MSC F6 op getraind wordt, en wat natuurlijk in praktijk toegepast moet worden . Op je eigen positie spelen en daar gebruik van maken in de wedstrijd.

En dat het resultaat had, bleek al gauw. MSC F6 ging gelijk in de aanval. Gescoord moest er worden. Jesse knalde dan ook al vrij snel na de aftrap, achter de doelverdedigster van Olympia, en er zullen nog vele goals volgen.

Zo hier en daar bood Olympia weerstand, maar door tactisch overspelen van MSC F6, kijken waar je medespelers staan, lukte het door een prachtige goal van Mika het 2e doelpunt te scoren. Weer was daar prachtig keepwerk van de keeper van Olympia maar het mocht niet baten.

Jesse, Mika, Niek, Max (vanuit een corner) en Souffiane loste elkaar af bij het scoren en al gauw zorgde deze heren voor een stand die er niet om loog. Zij profiteerde natuurlijk van goed samenspel van de medespelers en van Romee en Nick die op het middenveld hun mannetje/ vrouwtje stonden, en de bal op voortreffelijke wijze aanspeelde.

Scoren doe je niet alleen, maar met het hele team. 10 doelpunten voor MSC F6, is het niet prachtig.

Marc onze keeper in de eerste helft, had het rustig. Er was weinig gevaar aan MSC zijde.

Na de rust nam een ieder zijn positie weer in. Hier en daar was er wat geschoven met verdedigers, aanvallers, en middenvelders, en er was een nieuwe keeper in het doel. Marc, wilde natuurlijk ook even wat zweet voelen, want stilstaan een hele wedstrijd, dat valt niet mee.

Al gauw, was daar Niek. Hij had de eerste helft in de achterhoede gespeeld, maar toch een goaltje meegepikt. Hij kreeg de bal zo mooi “op de slof”, dat de keeper van Olympia de bal niet kon houden. Ha, ha, ha, en dat was 11.

Olympia was er op gebrand om de stand van de nul af te krijgen, en dat lukte. Mika, die overigens prachtig keepwerk verrichte, kwam net iets te kort, en het eerste doelpunt tegen was een feit.

Souf, Niek, Jesse en Marc zorgde er nog een paar maal voor dat er gescoord werd.

Met een eindstand van MSC Antaris F6 – Olympia’28 F5, 15-1, mogen het meisje en de jongens van MSC F6 uiterst blij zijn.

Marc, Mika, Romee, Niek, Nick, Souffiane, Max en Jesse. Jullie hebben een prachtig staaltje voetbal laten zien. MSC mag trots zijn op spelers als jullie. Aanstaande zaterdag 10 mei spelen jullie uit tegen Olympia in Hasselt. Hopelijk onder dezelfde omstandigheden.