Vandaag zal MSC F6 het moeten stellen zonder een aantal spelers, die door omstandigheden niet mee kunnen doen. Na enige vertraging werd er gefloten voor de aftrap. De eerste helft was begonnen, en het zou een zware eerste helft worden! De spelers uit Genemuiden hadden veel balbezit, en al gauw waren daar de schoten op het doel van MSC. Marc, probeerde ze tegen te houden, maar helaas lukte het niet.

Het rammelde aan de kant van MSC, en ja dan wordt het de keeper niet echt gemakkelijk gemaakt. Waarin de laatste wedstrijden vooruitgang werd geboekt, dat lukte de eerste helft beslist niet.

Een actie van Jesse, Tom en Patrick, leek even een mooi gevolg te krijgen, maar helaas……………. het kwam niet tot score. 

MSC – Genemuiden ging dan ook de rust in met 4 doelpunten voor Genemuiden, en niet voor MSC. 

MSC F6 werd in de rust dan ook flink toegesproken, door Raymond, de trainer. Ouders en andere belangstellende op enige afstand. “Jongens en meisje, jullie moeten meer op de bal zitten, elkaar helpen, langs de lijn spelen, jullie zijn te weinig in balbezit, en geen balbezit betekend niet scoren”, dat zijn waarschijnlijk een aantal woorden die door Raymond gesproken zijn.

Daar klonk het fluitsignaal voor de tweede helft. Met wind in de rug, werd MSC iets gretiger. Na verloop van tijd, was daar Patrick. Er was ruimte, en Patrick zette het op een lopen, daar was de verdediging van Genemuiden, maar het doelpunt viel. Het eerste doelpunt was binnen.

Vrij snel, ging de trein weer richting het doel van Genemuiden, maar het kwam niet tot scoren. De keeper van Genemuiden had moeite met het uittrappen van de bal, en vooral tegen de wind in valt dat niet mee. Daar was wederom Patrick, die van dit gebeuren gebuik maakte. Kreeg de bal, en knalde voor de tweede maal de bal in het doel van Genemuiden.

Maar MSC had het zwaar. Er werd weliswaar iets beter gespeeld, dan in de eerste helft, maar ze kunnen beter!

Marc, heeft nog wel wat werk gehad, terwijl MSC ook nog wat kansen kreeg ……………. maar de bal ging het doel niet in!

De tijd verstreek, en daar was nog een kans. Jesse, benutte het kleine beetje ruimte dat er was, en knalde de bal achter de keeper van Genemuiden.

Het lukte niet meer, om nog een keer te scoren, en de overwinning ging naar Genemuiden.

MSC Antaris F6- Genemuiden SC F6, 3-4, is natuurlijk geen verkeerde score.

 

Het lukte deze keer niet te winnen. MSC speelde matig, maar de inzet was groot. Laten we maar zeggen,  “volgende keer beter?!?!?”

 

Jan Pierik.