Net als onze meeste wedstrijden gingen we direct in de aanval en dat resulteerde in een snelle voorsprong van 1-0 en al snel volgde de 2-0 voor de jongens van Msc-Antaris.Het was een leuke wedstrijd maar onze boys hadden niet echt veel tegenstand, de wedstrijd speelde zich af op één helft van het veld ,en dat was op de helft van de tegenstander.F6 speelde eigenlijk om het doelgemiddelde wat omhoog te schroeven, wat mischien van grote waarde kan zijn bij de laatste wedstrijd, onze grote concurrent SVBS’77 heeft net als Msc-Antaris nog geen wedstrijd verloren maar heeft een beter doelgemiddelde.F6 sloot de eerste helft af met een 4-0 voorsprong en Rens Jan kon in de rust wat dingen bijstellen en zo kon de tweede helft de voorsprong worden uitgebouwd.

Nadat Msc de score naar 7-0 had gebracht kon de tegenstander ook een doelpunt maken en zo de eer redden voor de club 7-1.Onze jongens gingen nog één keer voluit en konden nog twéé keer scoren om zo de eindstand van 9-1 op het scorebord te zetten ( klasse jongens ) nu nog een paar keer trainen en een oefenwedstrijdje spelen en dan moet het in de laatste wedstrijd gebeuren.

De jongens van Msc F6 hopen dat er de laatste wedstrijd veel papa’s en mama’s en opa’s en oma’s en ooms en tante’s komen kijken om ze natuurlijk aan te moedigen.

De laatste wedstrijd zal worden gespeeld bij MSC en wel op 29 NOVEMBER OM 11.15.