De grasmat lag er goed bij, de spelers van MSC F6 zijn gemotiveerd en stralen van het zelfvertrouwen, supporters aan de lijn, een mager zonnetje, en de wil om te winnen.

De aftrap klinkt om precies 11.15 uur, en MSC gaat gelijk goed aan de gang. Druk uitoefenen op de tegenstander, elke bal is voor ons, en we geven hem niet gemakkelijk aan de tegenstander. In de eerste helft gaat het vrij gelijk op, maar F6 profiteert van meer balbezit.

Helaas wordt het na een counter van FC Meppel 1-0. Man wat een actie, maar de spelers van F6 laten zich hierdoor niet uit het veld slaan.

De druk wordt opgevoerd, en iedereen doet zijn best. Langs de lijn worden de ballen aangespeeld, want je ziet dat er binnendoor geen ruimte is. Kijken en afspelen, vrij lopen, en je man dekken.

Al snel wordt het 1-1, “zie je dat we ze aankunnen?”.

Na de rust, werd er gelijk na de aftrap, de gang gezocht naar het doel van de tegenstander door “snelle Jesse”. Alle ruimte was er, en hij zorgt ervoor dat door een prachtig schot de stand op 2-1 komt.

Maar er is geen tijd om lang feest te vieren, want de tweede helft was slechts een paar seconde bezig, en het zou nog even duren voordat het eindsignaal zou gaan klinken. F6, hield het hoofd koel. Een aantal schoten door FC Meppel op het doel van F6, werden op formidabele wijze door Marc tegen gehouden. Nee, Marc wilde geen bal achter hem hebben.

In de tweede helft was F6 de betere, en ze bleven druk uitoefenen op de tegenstander. Max, geblesseerd aan de lijn moedigde zijn teamgenoten aan, en vlak voor het eind signaal, was daar het prachtige doelpunt van wederom Jesse.

MSC F6, mag terug kijken op en prachtige wedstrijd. MSC F6 – FC Meppel 3-1.

Net als afgelopen woensdag was F6, de betere. Een prachtige wedstrijd en welverdiend.