Het team van leider Rens Jan Piket stond de 1e positie op de laatste speeldag niet meer af.
Gefeliciteerd mannen!
Als beloning niet alleen de prachtige prijzen uit handen van Marius van Dijk maar ook een aantal mooie plaatjes geschoten door Kees Veelo.
 
Begin december is voor het F7 team de zaalcompetitie begonnen. Vanaf de eerste wedstrijd bleek dit team een goede mix te hebben. Iedere wedstrijddag werden er drie wedstrijden van 13 minuten gespeeld. Na drie wedstrijddagen stond het F7 team fier bovenaan. Van de negen wedstrijden waren er acht gewonnen en een gelijk gespeeld door de jongens. 

Op 17 januari konden de jongens al voor het kampioenschap spelen. Maar ondanks goed spel waren we niet in staat om doelpunten te maken. F7 werd verrast met enkele counters en verloor zijn eerste wedstrijd, maar bleef wel eerste met zes punten voorsprong. Zaterdag 7 februari was de laatste wedstrijddag, F7 was met vele supporters naar Ruinerwold getrokken. De jongens begonnen meteen aan de belangrijkste wedstrijd. De nummer twee WIJC F5 was de tegenstander, na winst was het kampioenschap binnen.

De jongens van F7 waren gelijk goed aan het spelen. Dit leidde al snel tot de 1-0 van Senna de Bruin. De tegenstander werd goed vast gezet en even later volgde de 2-0 van Yves Spruyt. De verdediging gaf weer geen kans weg, zodat de zege binnen was. Na het eindsignaal was er grote vreugde bij de jongens en hun aanhang. Daarna volgde de uitreiking van de medaille van Marius van Dijk in de hal van het sportcomplex. 

De druk was nu van ketel en ook de twee laatste wedstrijden tegen teams van Ruinerwold werden gewonnen. Waarbij de 6-0 in de laatste wedstrijd een mooi besluit van het zaalvoetbal seizoen werd. Het eindresultaat van F7 is:

15 gespeeld     12 gewonnen   2 gelijk            1 verloren        doelsaldo 27-4

 

Ik ben trots op Jarno, Gillian, Youri, Senna, Jort, Luca, Robert en Yves. Zij hebben prima zaalvoetbal gespeeld en verdienen nog een feestje.

 

Een trotse leider,

 

Rens Jan Piket