MSC-Antaris leverde een knappe prestatie door verdiend 2-2 te spelen tegen koploper WKE. Met name de eerste helft gaf een boeiend gevecht te zien. MSC toonde een bewonderenswaardige veerkracht door binnen 2 minuten een 0-2 achterstand weg te werken. Daniël Zeldenrust en Matthijs Kool tekenden daarvoor. De amusementswaarde in het tweede bedrijf lag aanmerkelijk lager, al bleef het treffen wel spannend tot aan de laatste minuut.
De wit-zwarten die het moesten stellen zonder de geschorsten Venema, Heitbrink en Van Eijk, begonnen geconcentreerd aan het karwei tegen het Emmer WKE. Achterin gaf de formatie van trainer Peter Meindertsma in het begin weinig ruimte weg en het eerste gevaar kwam van MSC al in de derde minuut. Andres Hoogeveen schoot de bal uit een vrije trap tegen de paal. Geleidelijk aan nam WKE het heft in handen, nam meer het middenveld in handen en was dicht bij de 0-1 toen Theo Gennissen het leer na een prima aanval tegen de onderkant van de lat schoot. Het vormde de inleiding tot een fase waarin de Emmenaren MSC de wil gingen opleggen. Na een half uur was het raak. Een pass van Hendrik Oosting bereikte Theo Gennissen die Robert Fik op maat bediende. Fik schoot het leer hard achter de kansloze doelman Theo Migchelsen.
Drie minuten later stond de 0-2 al op het scorebord. Weer waren de hoofdrollen weggelegd voor het duo Theo Gennissen en Robert Fik. Laatstgenoemde haalde opnieuw meedogenloos uit. In die fase leek MSC overlopen te worden door de Emmenaren, maar de Meppelers hebben in de laatste thuiswedstrijden laten zien goed met tegenslagen te kunnen omgaan. Het team rechtte de rug, zette de jacht in op de aansluitingstreffer en die viel in de 40e minuut. De tweede gevaarlijk inswingende corner van nieuwe aanwinst Abdelkrim Kissi werd bij de tweede paal door de vrijstaande Daniël Zeldenrust binnen gekopt. MSC kreeg vleugels en een minuut later stond de 2-2 al op het scorebord. Kissi gaf een slim passje tussendoor op Matthijs Kool, die vrijstaand feilloos raak schoot.
Was het eerste bedrijf van hoog niveau, na de pauze werd de strijd rommeliger, kwamen de passes over en weer slechter aan al vielen aan weerskanten wel kansen te noteren. Zo ontsnapte MSC toen na een lage corner van Erik Eleveld iedereen miste, terwijl aan de andere kant Matthijs Kool doelman Renee Jansen een schot zag redden. In de slotfase bleef het spannend en kreeg zowel WKE als MSC nog kansen op de volle winst. Zo kogelde in blessuretijd Daniël Zeldenrust de bal op de vuisten van doelman Rene Jansen. In de stand kwam geen verandering meer.