Zaterdag 11 november moesten de meiden van MC1 al om 09.00 uur aantreden tegen De Weide MC2. Vanwege de slechte gesteldheid van de ,,normale velden” werd de wedstrijd gespeeld op kunstgras wat een nieuwe ervaring voor het team was. Er werd vanaf het begin goed gevoetbald maar dat hield niet in dat er ook gescoord werd. Beide keepers hielden tot de rust hun doel schoon waardoor er met een 0-0 stand gerust werd.
Ook in de tweede helft werd er goed gewerkt. Voortdurend probeerde MSC het doel van de tegenstander te bereiken maar dat lukte pas 10 minuten voor het eind van de wedstrijd toen Iris Duinkerken kans zag om de keeper van De Weide te passeren en de 0-1 binnen te schieten. Daarna was het natuurlijk zaak om de voorsprong vast te houden en eindelijk eens een keer 3 punten mee naar huis te nemen. De Weide bleef aandringen maar verloor vlak voor tijd de bal op het middenveld aan Nicole Rensen die de bal mee kon geven aan Gerdina Kroek die daarop de 0-2 binnenschoot en daarmee werd de eerste overwinning van dit seizoen veilig gesteld.
Meiden: goed gevoetbald en van harte gefeliciteerd met jullie behaalde overwinning!