Zaterdag moesten de meiden van MC1 het opnemen tegen Rouveen MC1. Op voorhand geen makkelijke tegenstander wetende dat het Rouveense team op dit moment op de 3e plek staat in het klassement. Aangezien Marleen, Sharon en Esther ziek waren hadden we vandaag de beschikking over maar één wisselspeler. Na tien minuten spelen stonden de Meppeler meiden met 2-0 achter. Je zou denken dat er een nederlaag met grote cijfers aan zat te komen maar dat viel naderhand erg mee. Dit was grotendeels te danken aan de enorme werklust van alle Meppeler spelers waardoor het Rouveen iedere keer zeer moeilijk werd gemaakt om de diverse aanvallen met een doelpunt te bekronen. De kleedkamers werden voor de rust opgezocht met nog steeds een 2-0 stand. Na rust was de opstelling van MSC enigszins gewijzigd waardoor er zowaar nog beter verdedigd werd en de opbouw van Rouveen keer op keer verstoord werd waar de Rouveense meiden niet echt vrolijk van werden. MSC zelf creëerde in de tweede helft enkele kansjes maar die pogingen werden net niet met een doelpunt bekroond wat Rouveen één keer nog wel lukte zodat de eindstand uiteindelijk 3-0 was.
Met name de verdediging zat vandaag zeker goed in elkaar maar qua aanval valt er nog wel wat te verbeteren. Een mooie taak voor de trainer.
De website van MC1 is vanwege een technisch probleem met de server tijdelijk ,,uit de lucht’’. Zodra de site weer online is komen er meer foto’s van deze wedstrijd op de site.