Vandaag moest het thuis worden opgenomen tegen Havelte. Er werd de eerste helft goed gevoetbald wat in de 26e minuut resulteerde in de 1-0 voorsprong (Nizza Salet). Met deze 1-0 voorsprong werd dan ook de kleedkamer opgezocht. In de tweede helft ging het beduidend minder. Een kwartier na rust kwam Havelte op het Meppeler doel af. Keeper Laura van Dijk zat er eigenlijk goed bij maar liet de bal toch ongelukkig het doel in rollen waardoor het 1-1 werd. Kort voor tijd zag Havelte nog twee keer kans om tot scoren te komen en ook deze doelpunten kwamen door ongelukkige acties van de Meppeler ploeg. Over het geheel gezien werd er ook deze wedstrijd best goed gevoetbald maar ook deze week lukte het weer niet om de 0 op de (punten)ranglijst kwijt te raken.