Zaterdag de thuiswedstrijd tegen Havelte. De wedstrijd was nog maar net begonnen toen het vanwege een verdedigingsfout van MSC kant al 0-1 werd voor Havelte. MSC was hierna wakker en liet het kwartier daarna goed voetbal zien. Er waren kansen maar die troffen helaas net geen doel. Havelte kreeg echter twee kansen op rij (weer verdedigingsfouten) die het benutte waardoor het met rust 0-3 stond. Halverwege de tweede helft gaf scheidsrechter Grietje ten Hoor ten onrechte (vanaf haar positie op de middencirkel) een strafschop aan Havelte. Grensrechter Wubbo Veldman attendeerde de scheidsrechter erop dat de overtreding buiten het strafschop gebied plaats vond maar de scheids was hier niet gevoelig voor en bleef bij haar beslissing. De strafschop werd benut en het was 0-4. Enige tijd later schoot Havelte ook nog de 0-5 binnen. Deze uitslag zou je doen geloven dat MSC de mindere op het veld was. Dit was echter niet het geval. Beide ploegen speelden gelijkwaardig aan elkaar echter Havelte was gretiger in het spel. Een aantal meiden bij MSC speelde vol overtuiging maar ja, je hebt 11 overtuigende spelers nodig om de wedstrijd te winnen. Kom op dames! Volgende week uit bij Flevo Boys (of zijn het girls?) allemaal gretig aan de bak en dan kan er best gewonnen worden.