Zaterdag 18 november moest het team aantreden tegen Olympia’28 uit Hasselt. Het team was bij lange na niet compleet. Keeper Laura van Dijk was niet beschikbaar vanwege een medisch probleem waardoor Lisa van der Meulen vandaag onder de lat stond en Lisanne Beunk en Vera Scheper hadden Sinterklaas verplichtingen in de stad. Hierdoor deden Paulien Wijntjes en Modeste Lugtmeier vandaag mee met MC1. Deze beide meiden komen normaal uit in DA2 maar zijn qua leeftijd nog speelgerechtigd voor MC1.Paulien en Modeste: bedankt voor jullie sportieve bijdrage. Olympia’28 was fysiek veel sterker waardoor MSC-Antaris eigenlijk de hele wedstrijd niet echt gevaarlijk door kon komen. Een kwartier na aanvang van de wedstrijd zag Olympia kans om de 0-1 te scoren. De meiden van MSC bleven hard werken en het was ook daardoor dat Olympia tot aan de rust niet meer treffers kon scoren. Na rust bleef de fysieke overmacht van Olympia bestaan echter door het harde werken van MSC zag Olympia slechts kans om nog 2 keer te scoren waardoor de eindstand werd bepaald op 0-3. Trainer Wubbo Veldman complimenteert bij deze de meiden van zijn team voor hun inzet en harde werken tegen deze fysiek sterke tegenstander. Op naar de volgende wedstrijd.