Zaterdag moesten de meiden van MC1 het opnemen tegen De Weide MC2. Onder prachtige weersomstandigheden werd om 10.30 uur afgetrapt voor de wedstrijd. MSC begon goed aan de wedstrijd en Sanne Huizing gaf na ongeveer tien minuten spelen een prima voorzet op Kem de Jong die feilloos de bal in het net van de tegenstander prikte. Er werd bij vlagen goed gecombineerd en dit resulteerde in de 30e minuut tot wederom een mooi doelpunt van Kem de Jong: 2-0. De Weide bleef proberen om terug te komen en kwam af en toe gevaarlijk door maar toch werd met een 2-0 voorsprong de kleedkamer opgezocht. Na rust pakte MSC de draad weer op maar enkele goede aanvallen werden door de scheidsrechter afgefloten vanwege buiten spel. Het is dus zaak om voordat de bal wordt afgespeeld eerst te kijken of de aan te spelen speler wel aanspeelbaar is zonder buiten spel te staan. 10 Minuten voor het eind van de wedstrijd zag De Weide kans om gebruik te maken van enig stuntwerk in de verdediging aan MSC kant en werd de 2-1 ingeschoten. Even werd het nog spannend maar MSC gaf de voorsprong niet meer uit handen en zo konden er weer 3 punten aan het totaal worden toegevoegd. Wederom een prima resultaat.