MSC-Antaris heeft vanmiddag een moeizame zege geboekt op het laaggeklasseerde LSC 1890 uit Sneek. In de voorlaatste minuut van de officiële speeltijd werd invaller Paul Bergtop matchwinner (2-1). Een heel matig spelend MSC nam vlak voor rust een 1-0 voorsprong. Een schot van Stephan Besuijen werd van richting veranderd door Marten Zoethout. De Sneker doelman was daardoor kansloos. De minuten die daarna volgden kreeg MSC nog een aantal mogelijkheden, maar scoorde niet. Na rust bleef MSC de bovenliggende partij in een weinig hoogstaand duel. Kansen waren er echter niet. Een kwartier voor tijd werd het gelijk. De ingevallen Per Kampman scoorde nadat hij profiteerde van een fout in het centrum de Meppeler-defensie. Het duel leek op een gelijkspel af te stevenen. Met al negentig minuten op het scorebord was het invaller Paul Bergtop die de drie punten alsnog over de streep trok. Van afstand verschalkte hij met een hard schot de uitstekende doelman Sneker doelman Johan Sterk.