MSC-Antaris heeft zondagmiddag op eigen veld met 1-1 gelijk gespeeld tegen GRC Groningen. Doelpuntenmaker voor de thuisclub was Daniël Zeldenrust.
De Meppelers openden voortvarend en waren zeker in de eerste twintig minuten de bovenliggende partij. De 1-0 voorsprong, een kopbal van Zeldenrust na een vrije trap van Ronnie Venema, was dan ook zeker verdiend.
Daarna zakte MSC echter wat weg en dat bood GRC via Bas Lulofs de gelegenheid het evenwicht te herstellen.
Op slag van rust moesten de Groningers verder met tien man, nadat Muduro met rood (2x geel) uit het veld werd gestuurd.
MSC verzuimde in de 2e helft de numerieke medderheid uit te buiten. Het tempo lag te laag, de passing was slordig en GRC kwam eigenlijk geen moment in de problemen. Vlak voor tijd kreeg Sadro Lisci bij een counter zelfs de kans 1-2 te scoren, maar doelman Theo Migchelsen voorkwam een treffer door buiten de zestien hands te maken. Hij kreeg ook rood, waardoor MSC – dat al drie keer had gewisseld – het einde van de wedstrijd haalde met Daniël Zeldenrust als doelman.