MSC moest vanavond aantreden tegen de Olde Veste uit Steenwijk. Het team bestaat uit spelers uit het eerste, tweede en A junioren onder de 21 jaar. Het is een opleidingsteam om de jongere spelers te laten wennen aan een hoger niveau. De eerste helft ging gelijk op, waarbij aan beide kanten wat kansen vielen. Het was Jorreily Chirino die in de 30 ste minuut de 1-0 kon scoren via een goede counter aan MSC kant. Tien minuten na de openingstreffer kon Olde Veste scoren na een afvallende bal die vanaf de 16 meter lijn werd raak geschoten. Vlak voor rust miste Stefan Besuijen nog een strafschop voor MSC. De tweede helft een beter Olde Veste. MSC moest het hebben van momenten. Zo kon Kor van de Meulen nog een 2-1 scoren na een afstandschot van Renee Koezen die op de lat uiteen spatte en zodoende Kor kon scoren uit de rebound. Olde Veste begon nog meer aan te dringen waarna zij 3 minuten voor tijd de verdiende gelijkmaker konden maken. Hiermee kregen we een 2-2 eindstand.